Jégpohár készítő / 12

Legyen Ön az első, aki véleményt ír erről a termékről

Vagy

Gyors áttekintés

Te is hidegen szereted a röviditalokat? Van egy módja, hogy mindig hidegen kínálhasd a felest, akár le van hűtve, akár nincs, hiszen ezekben a jég poharakban az italok pillanatok alatt lehűlnek, emellett dizájnosak eredetiek, és még el sem kell mosogatni őket. Ha egy-egy néha elveszik vagy összetörik az sem gond, könnyen készíthet újabbakat a jégpohár készítővel.
A pohár készítéshez nem fontos vizet használnod, narancslét vagy más üdítőital használatával szép színes ízesített poharakat kapsz eredményül.
Anyaga műanyag.
12 db-os

Jégpohár készítő / 12

Kattintson duplán a képre, a teljes méret megtekintéséhez

Kicsinyít
Nagyít

További képek

Termék leírása

Termék "tag"-ek


 
  • Részletek

    Te is hidegen szereted a röviditalokat? Van egy módja, hogy mindig hidegen kínálhasd a felest, akár le van hűtve, akár nincs, hiszen ezekben a jég poharakban az italok pillanatok alatt lehűlnek, emellett dizájnosak eredetiek, és még el sem kell mosogatni őket. Ha egy-egy néha elveszik vagy összetörik az sem gond, könnyen készíthet újabbakat a jégpohár készítővel. A pohár készítéshez nem fontos vizet használnod, narancslét vagy más üdítőital használatával szép színes ízesített poharakat kapsz eredményül.
  • Termék címkék

    Használjon szünetet a címkék elválasztásához. Használja az aposztróf jelet (') kifejezésekhez.